Foto: Radio Koper

GLEJ ME, SANJAM - BALLADERO
Že dobro desetletje na slovenski sceni prisotni prekmurski klavirski kantavtor Dominik Bagola - Balladero, ki se je z lani izdanim albumom Neon Srce podpisal pod že tri avtorske dolgometražne plošče in več kot trideset skladb, nadaljuje čvrsto bero izdanih skladb. Najnovejša nosi naslov: Glej me, sanjam.

REKA - PLATEAU
Plateau-jčki predstavljajo novi single z naslovom Reka, ki je poleg skladbe Mali princ tudi ena prvih, ki so jo ustvarili kot bend. Zgodnje gimnazijska simpatija je posadila seme počasne, intimne in osebneljubezenske izpovedi imenovane Reka. Valček primerja moč muze s tokom novomeške reke Krke, ki se neumorno oklepa mesta, tako kot so neomajne misli na dekle, v katero se je protagonist balade zaljubil.

PUSTI, NAJ GOVORIJO
Zasavska skupina FOLK IDOLI predstavlja še zadnji singel neposredno pred izidom njihovega prvega, težko pričakovanega albuma Moje Srce. Skladba, ki jo predstavljajo je deseta in zadnja po vrsti prihajajočega prvenca. FOLK IDOLI se držijo ljubezenske tematike in življenskih vsebin. Novi singel ni izjema, skladba pa je še zadnji košček sestavljanke njihovih zgodb o ljubezni.


Aktualna zmagovalka: ZLOČINEC - STELLA

Stella - Zločinec