Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Za in proti

2 epizod

2 epizod


Mladinsko oddajo Za in proti – Na valovih debate izvaja Radio Koper skupaj z Zavodom Za in Proti ter Kulturno-izobraževalnim središčem PINA Koper. Niz epizod predstavljajo debatni turnirji, kjer mladi debatirajo na v naprej postavljene vsebinske okvire, v oddaji kot glasbeni gost nastopa primorski reper Drill.


09. 06. 2024

Za in proti: Gimnazija Franca Miklošiča Ljutomer : Gimnazija in srednja šola Rudolfa Maistra Kamnik

Začetek poletja bo na Radiu Koper v znamenju radijskih debatnih turnirjev, ki so na sporedu vsako nedeljo, ob 11. uri. V oddaji "Za in proti - debate na valovih" se merijo najbolje uvrščene ekipe iz osmih šol na srednješolskem državnem debatnem turnirju, ki se v Studiu Hendrix borijo za veliki finale naše oddaje. Danes sledi druga oddaja, moči bosta merili ekipi Gimnazije Franca Miklošiča Ljutomer ter Gimnazije in srednje šole Rudolfa Maistra Kamnik. Naj spomnimo, da bodo zmagovalci radijski debat za nagrado odšli na izlet v eno od evropskih prestolnic, ki gosti evropske institucije. V oddaji nastopa tudi izolski reper Drill, oddajo vodi Blaž Maljevac.


02. 06. 2024

Za in Proti: I. Gimnazija Celje - Gimnazija Litija

Danes začenjamo nov niz oddaj: Za in proti - debate na valovih. Najbolje uvrščene ekipe iz osmih šol na srednješolskem državnem debatnem turnirju se bodo pomerile še v našem studiu Hendrix. V prvi oddaji si bosta nasproti stali ekipi I. Gimnazije Celje in Gimnazije Litija. Zmagovalci radijskih debat bodo za nagrado odšli na izlet v eno od evropskih prestolnic, ki gosti evropske institucije. Zdaj je pa že čas, da besedo predamo voditelju radijskega debatnega turnirja, Blažu Maljevcu..


Domov V živo Podkasti Spored Kontakt