Foto: Radio Koper

KAJ VSE BI DAL - BOHEM IN IAN

Zasedba Bohem je po oznanitvi, da so se razšli z dolgoletnim vokalistom Maticem Jeretom, napovedala sodelovanje z Ianom Ostrožnikom, nadarjenim mladim trboveljskim pevcem. »Glasbena združitev nam je bila očitno usojena, saj tako postajamo še bolj boemski,« pravijo in dodajo: »Bohem+Ian=BOHEMIAN«. Da bi Iana čimprej predstavili občinstvu, z navdušenjem razkrivajo skladbo 'Kaj vse bi dal', ki jo sicer poznamo v izvedbi Gala Gjurina.

Bohem & Ian - Kaj vse bi dal

SM PLANET - CONA40

Cona40 je petčlanska glasbena skupina iz Kopra, ki smo jo podrobneje spoznali konec lanskega leta v oddaji Radio Live, podlistek »Mladi«. Martin Pinter, Timotej Majer, Matic Isovski, Tine Vidmar in Črt Markočič, svoj zvok črpajo iz rezervoarjev funka in diska s filtrom moderne indie pop glasbe. Nova skladba, s katero pomagajo pomladi, nosi naslov 'Sm planet'.

Cona40 - Sm Planet

ŠE ZDAJ OBSTAJAVA - ENI OD SEDMIH MILIJARD

Eni Od Sedmih Milijard je ime slovenske glasbene skupine iz Jezera pri Trebnjem. Leta 2013 jo je sestavil Aljaž Hrastar z namenom, da bi izvajali njegovo do tedaj samostojno delo. Umirjena muzika, prijetni vokali, harmonije violine, klavirja, akustične kitare, klarineta in drugih inštrumentov ovijajo močna besedila, zbrana na albumu 'Jadra', ki bo izšel v začetku junija. Album napovedujejo s skladbo 'Še zdaj obstajava'.

Eni od Sedmih Milijard - Še zdaj obstajava

Aktualna zmagovalka: MALI PRINC - PLATEAU

Plateau - Mali Princ?

Srednješolska scena, prve simpatije in mladostniška razigranost so glavni motivi nove skladbe skupine Plateau. Aktualna pesem z naslovom Mali Princ je uglasbitev adrenalina in hrepenenja, ki ga nosi najstniška simpatija. Člani zasedbe jo podarjajo vsem Slovenkam in se jim ob tej priložnosti zahvaljujejo za vse navdihe.