Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Re-kre-akcija!

9 epizod

9 epizod


Mala rubrika o ljubiteljskem športu. V slednji nam bodo znane in manj znane osebe opisale svoj način aktivnega preživljanja prostega časa. Katera oblika rekreacije jim je najljubša in kaj jim ljubiteljsko ukvarjanje s športom sploh pomeni? Rubriki dodamo na rep še nekaj povabil na skupinske športne vaje v tekočem tednu. Vabljeni k ogrevanju mišic!


27. 01. 2015

Tulio Furlanič

Nekoč je redno igral tenis, na igrišče pa se je vozil s kolesom. Zdaj ga videvamo strumno hoditi naokrog s pohodniškimi palicami; v morje, na plavanje, pa se mu ne ljubi več, kjub temu, da živi relativno blizu slane vode. Predstavili smo gosta, ki lahko prepeva tudi do 4 ure brez prestanka.


22. 01. 2015

Pesnica, pisateljica in igralka Maja Gal Štromar

Tokratna gostja se - glede rekreacije - najraje ne bi ukvarjala z ničemer, imela bi 'magični gumb' na hrbtu, ki bi vse idealno uredil. Njeno knjižno junakinjo, dramsko igralko Maro Vodopivec, loči do zadovoljstva in popolne sreče celih 7 kilogramov. Tak je naslov nastajajočega romana - 7 kilogramov do sreče.


21. 01. 2015

Maja Gal Štromar

Tokratna gostja se - glede rekreacije - najraje ne bi ukvarjala z ničemer, imela bi 'magični gumb' na hrbtu, ki bi vse idealno uredil. Njeno knjižno junakinjo, dramsko igralko Maro Vodopivec, loči do zadovoljstva in popolne sreče celih 7 kilogramov. Tak je naslov nastajajočega romana - 7 kilogramov do sreče. Pesnica, pisateljica in igralka, po rodu Koprčanka, je bila gostja Mojce Klarič.


18. 11. 2014

Polona Furlan

V dopoldanski rubriki nam znane in manj znane osebe opisujejo svoj način aktivnega preživljanja prostega časa. Tokrat je Mojca Klarič o tem povprašala pevko Polono Furlan.


11. 11. 2014

SIMON SEDMAK

V dopoldanski rubriki nam bodo znane in manj znane osebe opisale svoj način aktivnega preživljanja prostega časa. Katera oblika rekreacije jim je najljubša in kaj jim ljubiteljsko ukvarjanje s športom sploh pomeni? Rubriki dodamo na rep še nekaj povabil na skupinske športne vaje v tekočem tednu. Vabljeni k ogrevanju mišic!


04. 11. 2014

VESNA VALENTINČIČ

Vesna Valentinčič


28. 10. 2014

EVA LONGYKA MARUŠIČ

V mali rubriki o ljubiteljskem ukvarjanju s športom smo tokrat ogovorili dekle, ki je pred desetletji vodilo oddajo LINGO. Lingo je bil prava telovadba za možgane…. Kako pa sommeliejka ter radijska in televizijska voditeljica najraje telovadi v prostem času? Najraje je na snegu! Eva Longyka Marušič.


20. 10. 2014

VOJKO BELŠAK

Tokrat smo na poti med Mariborom in Koprom ujeli Vojka Belšaka. Beljšak je gledališki igralec, trenutno ga lahko v koprskem gledališču gledate skupaj z Mojco Fatur v (odlični) predstavi Jima Cartwrighta z naslovom Dva.


13. 10. 2014

NEŽA FLAJS

Neža Flajs iz Lucije, študentka krajinarstva, gornica, turna smučarka, kolesarka v visokogorju in na cesti; alpinistka.


Domov V živo Podkasti Spored Kontakt