Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Zgodbe

Pomladna pesem in pol [glasovanje]

Zgodbe Pomladna pesem in pol [glasovanje]

31.05.2024

V izboru za pesem in pol Radia Koper so se tokrat znašle sledeče skladbe: Nehati ne nehati - Gušti, Noč v muzeju - Parvani Violet in To si ti - Petsto metrov.

Klub ljubiteljev evrovizijske popevke se vrača v Ankaran

Glasba Klub ljubiteljev evrovizijske popevke se vrača v Ankaran

09.04.2024

Klub ljubiteljev evrovizijske popevke OGAE Slovenija že 21 let deluje kot družabni center za navdušence nad tekmovanjem za Pesem Evrovizije.

Samo Masleša, prejemnik Bloudkove plakete:

Zgodbe Samo Masleša, prejemnik Bloudkove plakete: "Otroci so spužve!"

20.02.2024

Z doktorjem kinezioloških znanosti, velikim ljubiteljem športa, ki ima za seboj že več kot 30 let izkušenj v judu, prejemnikom Bloudkove plakete za pomemben prispevek k razvoju slovenskega športa, o vlogi športnih trenerjev in staršev.

Zgodbe "Pritegnilo me je, da sta v cerkvi slikala kar dva mojstra!"

05.02.2024

Pred kratkim je pri založbi ZRC izšla knjiga Cerkev Svetega Jožefa v Soči. Avtorico Andrejo Rakovec je še posebej pritegnilo, da sta v cerkvi slikala dva mojstra, oba v času vojne morije.

Veronika Jug Adamovič: Lahko si naredite domač čokolino

Zgodbe Veronika Jug Adamovič: Lahko si naredite domač čokolino

25.01.2024

Včasih je bil obisk mlina običajen, danes pa je to, zaradi časovne stiske, redkost. Vse več ljudi želi svežo moko, prav tako narašča število oseb z intoleranco na gluten. Petra Oražem in Veronika Jug Adamovič si moko pripravljata kar sami.

Katere ptice so okoli vas?

Zgodbe Katere ptice so okoli vas?

24.01.2024

V ponedeljek se je začela akcija 'Ptice okoli nas', ki bo potekala vse do nedelje. Tokrat bomo ptice opazovali v naseljih ali pa kar na domačem balkonu ali vrtu, kjer imamo ptičje hišice.

Mačke potrebujejo pomoč

Zgodbe Mačke potrebujejo pomoč

23.01.2024

V zatočišču Mačja preja trenutno skrbijo za 80 muc. Spomladi in poleti, ko so mačja legla, se to število poveča na sto. Pri skrbi za nikogaršnje muce jim pride prav pomoč.

Zgodbe "Uživam v lovljenju nenavadnih in humornih situacij."

22.01.2024

Sama Rovana je ameriško združenje poročnih fotoreporterjev kar dvakrat razglasilo za najboljšega poročnega fotografa na svetu. S fotografijami želi ovekovečiti edinstvene občutke, ki jih nevesta, ženin in svatje doživijo na poroki.

Namestite aplikacijo Radioplayer

Zgodbe Namestite aplikacijo Radioplayer

22.01.2024

Na voljo je nova aplikacija za poslušanje slovenskega radia in podkastov. Radioplayer je že na voljo za mobilne telefone, kmalu ga bo podpiralo še več naprav: od pametnih zvočnikov do televizorjev. Že zdaj ga podpirata Android Auto in Apple CarPlay.

»20-letnico Mladinskega centra Nova Gorica bomo praznovali z mladimi.«

Zgodbe »20-letnico Mladinskega centra Nova Gorica bomo praznovali z mladimi.«

19.01.2024

Mladinski center Nova Gorica letos obeležuje 20-letnico delovanja. Osrednji dogodek se bo zgodil junija, čez celo leto pa pripravljajo različne dogodke.

Število spletnih prevar narašča, kako ukrepati?

Zgodbe Število spletnih prevar narašča, kako ukrepati?

18.01.2024

Nacionalni center za kibernetsko varnost je lani zaznal skoraj 4300 kibernetskih incidentov, kar predstavlja 4-odstotno rast glede na leto prej. Več prijav goljufij beležijo tudi na policiji.

Poznavanje 'pasje govorice' olajša delo veterinarjev

Zgodbe Poznavanje 'pasje govorice' olajša delo veterinarjev

17.01.2024

Fizioterapijo običajno povezujemo s humano medicino. Že vrsto let pa se ta metoda odlično obnese tudi na živalih. Mnogi veterinarji jo s pridom uporabljajo predvsem na psih, mačkah in konjih. Pa tudi na kuncih in papigah so jo že s pridom preizkusili.

Več oddaj
Domov V živo Podkasti Spored Kontakt